Tuesday, May 02, 2006

Gary Moore в Стара Загора

Стара Загора много се засили тази година. :)

статията е взета от автора.ком

Китарното величие Гери Мур (Gary Moorе) ще има концерт в България на 24 юни, който по информация от официалния сайт на музиканта ще се състои на стадиона в Стара Загора. Първоначално анонсът се появи в официалния сайт на Universum Entertainment, организатор на Monsters Of Rock, Варна, 2006.

С дата ден след концерта на Scorpions, Axel Rudi Pell, Doro и Silent Madness на 23 юни в града на липите, в Showdates секцията на Universumentertainment.com, включваща над 100 събития само за това лято, все още не е обявено къде ще се проведе концерта на Мур.

Официално обявените концерти за Стара Загора за това лято са гореспоменатия, на Whitesnake - 25 юли, на Busta Rhymes, чиято дата е изместена на 20.06, и на Uriah Heep и Nazareth - на 24 май.

От сайта на Гери Мур пък става ясно, че концертът му в България ще е част от неговата лятна шоу програма, която до момента включва 8 европейски страни. Над каледнара на Мур изрично е пояснено, че концертни дати в него се въвеждат само, когато са сигурни.

Последният към монента албум на Мур, за който Avtora.com преди време писа, е издаденият преди броени дни във Великобритания "Old New Ballads Blues", включващ 5 нови композиции и кавъри на стари негови и чужди балади.

0 Коментари:

Post a Comment

<< Home