Wednesday, December 28, 2005

Ну, погоди!

Няма как да пропусна да публикувам тази статия.



Две нови серии от "Ну, погоди!"
източник: avtora.com
28/12/05 18:14
Алексей Котьоночкин, синът на знаменития Вячеслав Котьоночкин, завърши работата си над продължението на "Ну, погоди!", съобщава Newsru.com. Предпоследната 19-та серия от култовия руски сериал вече се прожектира в Москва.

Да възкресят сериала решават двама от някогашните му създатели – Александър Курляндски и Феликс Кандел (Камов). Те канят и Алексей, който е едва 10-годишен по времето, когато по екраните излиза първата серия (1968) с приключенията на Заека и Вълка, режисирана от баща му. Вячеслав Котьоночкин стои зад първите 16 епизода на сериала; умира през 2000 г.

Макар и с непроменена визия и отново рисувани на ръка, главните герои в последните продължения на "Ну, Погоди!" вече не са същите. Днес гласовете си са им заели актьорите Игор Христенко, на мястото на Анатоли Папанов - в ролята на Вълка, и Олга Зверева, на мястото на Клара Румянова - в тази на Заека. Музиката към филма също е нова. Неин автор е Андрей Державин от особено популярната през 70-те група Машина Времени, а звученето е разнообразно, в това число реге и рок.

Текстовете на две от песничките - "Расскажи, Снегурочка" и "У попа была собака", включени в сериите на Вячеслав Котьоночкин, са публикувани ТУК.

0 Коментари:

Post a Comment

<< Home